Mottónk:

„Az alacsony ár miatt érzett öröm rövidebb ideig tart,
mint a rossz minőség miatt érzett bosszúság.”

A DUPLA2 Bringabolt Mátészalka belvárosában, kitűnő parkolási lehetőséggel várja a kerékpározás szerelmeseit. Üzletünkben minőségi kerékpárok, kerékpár alkatrészek ( Kerékpár külső és belső gumik, kerékpár lámpák, markolatok, kerékpáros sisakok, gyermek ülések, nyergek, mindenféle kerékpár alkatrészek, kerékpáros felszerelések, kiegészítők) széles választéka találhatók.

Igényes vásárlóink minőségi kerékpárok széles választékát találják nálunk, a webshopok által kínáltnál kedvezőbb feltételekkel. Hiszen a DUPLA2 Bringaboltban vásárolt kerékpárokat üzembe helyezve, helyszíni garanciális szolgáltatással vásárolhatják meg. A későbbiek során is esetlegesen felmerülő problémájukkal nyugodtan felkereshetik boltunkat, ahol kiegészítők széles választékával és szerviz szolgáltatással várjuk vásárlóinkat.

Kerékpár szerviz szolgáltatásunk széleskörű. Vállalunk egyszerű szereléseket, de komplett kerékpár felújítást, átalakítást, időszakos szervizt is.

A kezdetektől a mai napig nagyon fontosnak tartjuk vevőink minőségi megelégedettségét. Soha nem törekedtünk a silány minőségű, olcsó termékek forgalmazására.

A kerékpárok javításában is törekszünk a maximális minőségre. Nem vállalunk azonnali expressz javítást, de az elvégzett munkára garanciát vállalunk.
Szemán György
Ügyvezető

<< Ide kattintva megtekintheti üzletünket >>


 

DUPLA2 KERÉKPÁR GARANCIA

A mátészalkai DUPLA2 Bringaboltban vásárolt kerékpárokat a vázra ragasztott Garancia címkével látjuk el. Ezeket a kerékpárokat később meg tudjuk különböztetni:

  • Szerviz esetén a DUPLA2 címkével ellátott kerékpárokat hamarabb javítjuk, sorrendbe előre vesszük a máshol vásárolt kerékpárokkal szemben.
  • Elektromos kerékpárok esetében a DUPLA2-nél vásárolt elektromos kerékpárok részére egész biztosan be tudjuk szerezni az alkatrészeket. A máshol vásárolt elektromos kerékpárok javítását nem minden esetben vállaljuk és azokhoz alkatrészt sem tudunk minden esetben biztosítani.
  • Ha megunt kerékpárját újra akarja cserélni, vagy gyermeke kinőtte kerékpárját és nagyobbat szeretne venni, a DUPLA2-nél vásárolt kerékpárt a következő kerékpár vásárlásnál magasabb áron számítjuk be a vételárba.

Mátészalka - Schwinn-Csepel kerékpár szaküzlet és szerviz
Elektromos kerékpár szaküzlet és szerviz